Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist de la IPJ Olt, confirmat cu Covid-19
10.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 758

Un polițișt de la IPJ Olt a fost confirmat cu COVID-19, iar alți 15 colegi ai săi așteaptă și ei rezultatul testelor. Omul legii lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Imediat după confirmarea acestuia, conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii, la nivelul unității.


Coronavirusul se extinde. Printre persoanele confirmate în județul Olt se află și un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. El a fost confirmat joi seara, fiind internat imediat la Spitalul Covid. Omul legii a intrat în contact cu mai mulți colegi de serviciu. 15 persoane au fost testate în urma confirmării acestui caz și sunt acum în izolare.
Conducerea Poliției Olt a dispus măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii în rândul celorlalți angajați.
Luna trecută, alți trei polițiști de la Posturile de Poliție din Brebeni și Ipotești, dar și membrii familiilor acestora, au fost confirmați cu noul coronavirus. Ulterior, șeful Postului de Poliție din Ipotești a decedat la un spital din București. El avea 49 de ani și suferea de mai multe afecțiuni medicale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020