Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția și Jandarmii au adus Primăvara
01.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 495

Cu o floare, un mărțișor și urarea: o primăvară fără incidente rutiere! Așa le-au întâmpinat, astăzi, polițiștii de la Serviciul Rutier Olt, pe conducătoarele auto în trafic. Oamenii legii, împreună cu angajații Registrului Auto Român, păstrează tradiția de 1 Martie și, în fiecare an, oferă flori și mărțișoare doamnelor de la volan. Și jandarmii olteni le-au surprins plăcut, astăzi, pe femeile care au trecut pe la Fântâna Speranței din Slatina.


A fost ziua fără amenzi din partea Poliției Rutiere Olt, pentru șoferițe. Doamnele de la volan au fost oprite, astăzi, în trafic, dar nu pentru control, ci pentru a primi o floare și un mărțișor de la polițiști și reprezentanții Registrului Auto Român. În fiecare an, de 1 Martie, aceștia oferă flori participantelor la trafic, dar și câteva sfaturi pentru a preveni evenimentele rutiere.
Șoferițele au apreciat gestul polițiștilor și le-au mulțumit.
Și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt păstrează tradiția de 1 Martie. Ei au oferit, astăzi, flori, doamnelor și domnișoarelor care au trecut pe la Fântâna Speranței din municipiul Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020