Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția și Jandarmii au adus Primăvara
01.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 490

Cu o floare, un mărțișor și urarea: o primăvară fără incidente rutiere! Așa le-au întâmpinat, astăzi, polițiștii de la Serviciul Rutier Olt, pe conducătoarele auto în trafic. Oamenii legii, împreună cu angajații Registrului Auto Român, păstrează tradiția de 1 Martie și, în fiecare an, oferă flori și mărțișoare doamnelor de la volan. Și jandarmii olteni le-au surprins plăcut, astăzi, pe femeile care au trecut pe la Fântâna Speranței din Slatina.


A fost ziua fără amenzi din partea Poliției Rutiere Olt, pentru șoferițe. Doamnele de la volan au fost oprite, astăzi, în trafic, dar nu pentru control, ci pentru a primi o floare și un mărțișor de la polițiști și reprezentanții Registrului Auto Român. În fiecare an, de 1 Martie, aceștia oferă flori participantelor la trafic, dar și câteva sfaturi pentru a preveni evenimentele rutiere.
Șoferițele au apreciat gestul polițiștilor și le-au mulțumit.
Și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt păstrează tradiția de 1 Martie. Ei au oferit, astăzi, flori, doamnelor și domnișoarelor care au trecut pe la Fântâna Speranței din municipiul Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE