Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pietoni și șoferi, amendați de poliție
15.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1209

Peste 100 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii de la Rutieră șoferilor și pietonilor care au încălcat legea în trafic, în urma controalelor desfășurate, vineri, în municipiul Slatina. Pe lângă amendă, conducătorii auto au rămas și fără permisul de conducere. Traversarea neregulamentară și neacordarea priorității de trecere pietonilor sunt principalele cauze generatoare de accidente rutiere, iar polițiștii spun că vor acționa săptămânal pe aceste două linii.


 Vineri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Slatina au desfășurat o acțiune amplă pentru sancționarea pietonilor care traversează neregulamentar, dar și a șoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Toate echipajele de la Rutieră au acționat pe străzile orașului, în special în zona trecerilor de pietoni.
Dacă prima acțiune s-a desfășurat doar în Slatina, următoarele vor avea loc și în județ. Polițiștii spun că neacordarea priorității de trecere pietonilor, dar și traversarea neregulamentară a acestora reprezintă o prioritate națională.
Șoferii și pietonii indisciplinați trebuie să știe că riscă amenzi mari. Pentru neacordarea de trecere pietonilor, sancțiunea este de 580 de lei, plus reținerea permisului de conducere. În cazul pietonilor, amenda este 290 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020