Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Parcuri moderne și îngrijite, la Slatina
24.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 357

Societatea locală care are în grijă spațiile verzi demarează în această perioadă mai multe lucrări de mentenanță în parcurile din municipiu. Pe lista celor de la Dezvoltare Urbană Slatina se află înlocuirea copacilor uscați din Parcul Tineretului și reamenajarea aleilor, a vegetației și a mobilierului din Parcul Pitești.


Punctul central de atracție al Slatinei este, astăzi, Parcul Tineretului. Încă de la deschiderea sa, zona a devenit cea mai populară locație a orașului, iar în fiecare moment al zilei, sute de slătineni admiră și se bucură de o adevărată oază de relaxare. În anumite zone, copacii care au fost plantați nu și-au dezvoltat coroane armonioase și s-au uscat, lucru sesizat de foarte mulți slătineni care se plimbă pe aleile parcului. Reprezentantul societății de spații verzi, Florin Dumitrescu, spune că în toamnă, atunci când va fi sezonul plantatului, pomii afectați vor fi înlocuiți.
Și parcul de pe strada Pitești se află în atenția municipalității. Fântânile arteziene au fost reparate și funcționează, însă constant se întâmplă ca din unele componente să fie smulse cablurile de alimentare și pompele de apă, așa că zona va fi mai atent monitorizată. Pe lângă aceste lucrări de reparații, angajații societății Dezvoltare Urbană Slatina asigură permanent mentenanța aleilor, a vegetației și a mobilierului din parc.
Pe lângă aceste lucrări de reparații și întreținere, firma de spații verzi a Primăriei Slatina a dat startul unui proiect de reabilitare completă a Parcului „Eugen Ionescu”, acolo unde arborii, pavelele și mobilierul urban vor fi înlocuite.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020