Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Momente speciale la „Gala Seniorilor”
28.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 674

Momente emoționante până la lacrimi la „Gala Seniorilor”, eveniment dedicat cuplurilor slătinene care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Una dintre familiile premiate de către municipalitate a fost plăcut surprinsă de fiică și de nepoți. Cei trei au făcut un gest impresionat, plin de iubire, oferindu-le în fața tuturor flori și bomboane în semn de prețuire.


Seara dedicată „Galei Seniorilor” din acest an a fost una specială. Povești impresionante de viață, momente cu muzică și voie bună, dar și clipe trăite la intensitate maximă. Și aici ne referim la familia Stanciu. În timp ce așteptau să urce pe scenă pentru a fi premiați, cei doi nepoți Andrei și Maria, împreună cu fiica lor Andreea au pus la cale o surpriză care i-a emoționat profund.
Doamna Monica și domnul Marin sunt împreună de 51 de ani. Cum au reușit să reziste atâta timp, cum au trecut peste greutăți, ne-au dezvăluit chiar dânșii.
Diploma de fidelitate pentru cei 50 de ani de la întemeierea familiei este un dar neprețuit, spun bunicii premiați de edilul Slatinei, Emil Moț.
Andrei și Maria, cei doi nepoți ai soților Stanciu se mândresc că au asemenea bunici. Ei ne-au povestit cum au plănuit această surpriză plăcută.
Cei doi seniori ai Slatinei care au contribuit la dezvoltarea orașului își doresc să fie sănătoși și să-și vadă nepoții împliniți.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE