Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mariana Moț, președinte în Consiliul Legislativ al Parlamentului
21.07.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1007

Începând de astăzi, legislația României în materie de drept public va fi supervizată de un judecător oltean. Mariana Moț a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ al Parlamentului României.


Cunoscutul magistrat oltean a depus astăzi jurământul în prezența lui Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și a lui Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice a Senatului. Mariana Moț a fost votată în luna iunie, de Parlamentul României, pentru funcția președinte al secției de Drept Public din Consiliul Legislativ, funcție de secretar de stat.
Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului României, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării legislației naționale și ține evidența oficială a legislației României.

Judecător la Curtea de Apel Craiova, slătineanca Mariana Moț a fost, în perioada 2017-2019, secretar de stat în Ministerul Justiției. În anul 2018, Mariana Moț, împreună cu alți oficiali ai Ministerului Justiției, a susținut la Slatina Conferința regională a proiectului „Ateliere de lucru pentru munca în folosul comunității”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020