Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru biserici
24.04.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 163

Consiliul Județean a alocat 1,6 milioane lei pentru sprijinirea bisericilor și mânăstirilor din județ. Suma este mai mare decât anul trecut, alocările fiind făcute în funcție de solicitările venite din partea fiecărui lăcaș de cult.


Cu bugetul aprobat, Consiliul Județean distribuie bani și către lăcașurile de cult din județ. Acestea vor primi cu 200.000 lei mai mult decât anul trecut, regulamentul alocărilor fiind aprobat de consilierii județeni.
Lăcașurile de cult pot solicita finanțarea după ce proiectul aprobat astăzi va fi supus dezbaterii publice, anunță autoritățile.
Anul trecut, Consiliul Județean a alocat 1,4 milioane lei pentru sprijinirea bisericilor și mânăstirilor din județ. 300 de lăcașuri de cult au primit între 4.300 și 92.000 lei, cea mai mare sumă fiind oferită Așezământul Bunavestire din Grădinari, în cadrul căruia funcționează și o școală gimnazială pentru fete.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020