Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Greu cu limba română, la Prefectură
26.05.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 883

Prefectura Olt a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă presărat cu greșeli gramaticale, că județul are un nou subprefect. Nu știm cine este autorul materialului transmis prin e-mail, însă acesta este semnat de prefectul de Olt, Florin Homorean.


Cel de-al doilea subprefect al județului se numește Octavian Olteanu și a depus jurământul la învestirea în funcție, la sediul instituției. Evenimentul a fost făcut public prin intermediul unui comunicat de presă în care autorul a presărat două perle gramaticale. Conform documentului, noul demnitar oltean se numește „SUPREFECT” și a fost „INVESTIT” în funcție. Comunicatul cu erori la limba română este semnat cu deosebită considerație, de către prefectul județului Olt, Florin Homorean. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020