Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
După Paște, jos kilogramele!
02.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 717

După minivacanța încărcată de mese îmbelșugate, cu toții ne simțim mai împliniți la trup, iar asta începe să ne dea bătăi de cap. Kilogramele s-au acumulat rapid și ne-am trezit că în a doua zi de Paște nu mai încăpem în hainele în care acum câteva zile ne simțeam confortabil. Care sunt primele măsuri pe care trebuie să le luăm, aflăm de la specialiștii în fitness și nutriție.


Mesele copioase care ne-au răsfățat simțurile zilele acestea și-au pus imediat amprenta pe trupurile noastre. Kilogramele s-au acumulat cu repeziciune, iar acum încercăm să scăpăm cât mai repede de ele.
În primul rând trebuie să revenim la o alimentație echilibrată, bazată în special pe fructe și legume. Excesele și mâncatul la ore nepotrivite sunt interzise, dacă vrem să dăm jos surplusul de grăsime.
Pentru rezultate bune, în lupta cu excesul de calorii este obligatorie mișcarea. Dacă alegeți să mergeți la sală, urmați cu strictețe sfaturile antrenorilor.
Nu doar sala și alimentația moderată ne vor ajuta să ajungem la silueta dorită. La fel de importante sunt mișcarea în aer liber, hidratarea și odihna. Toate ne vor da mai multă energie și vitalitate, și mai puține kilograme.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE