Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
După Paște, jos kilogramele!
02.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 870

După minivacanța încărcată de mese îmbelșugate, cu toții ne simțim mai împliniți la trup, iar asta începe să ne dea bătăi de cap. Kilogramele s-au acumulat rapid și ne-am trezit că în a doua zi de Paște nu mai încăpem în hainele în care acum câteva zile ne simțeam confortabil. Care sunt primele măsuri pe care trebuie să le luăm, aflăm de la specialiștii în fitness și nutriție.


Mesele copioase care ne-au răsfățat simțurile zilele acestea și-au pus imediat amprenta pe trupurile noastre. Kilogramele s-au acumulat cu repeziciune, iar acum încercăm să scăpăm cât mai repede de ele.
În primul rând trebuie să revenim la o alimentație echilibrată, bazată în special pe fructe și legume. Excesele și mâncatul la ore nepotrivite sunt interzise, dacă vrem să dăm jos surplusul de grăsime.
Pentru rezultate bune, în lupta cu excesul de calorii este obligatorie mișcarea. Dacă alegeți să mergeți la sală, urmați cu strictețe sfaturile antrenorilor.
Nu doar sala și alimentația moderată ne vor ajuta să ajungem la silueta dorită. La fel de importante sunt mișcarea în aer liber, hidratarea și odihna. Toate ne vor da mai multă energie și vitalitate, și mai puține kilograme.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020