Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dincă visează la libertate
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1287

Tupeu incredibil al lui Gheorghe Dincă. El a cerut astăzi la Curtea de Apel Craiova eliberarea din arestul preventiv, susținând că este nevinovat și că nu le-a ucis pe cele două fete: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Contestația sa a fost respinsă de magistrați.


 Gheorghe Dincă vrea în libertate. El a contestat la Curtea de Apel Craiova decizia magistraților Tribunalului Olt, care i-au prelungit arestarea preventivă, pentru încă 30 de zile. Susținând că este nevinovat, Dincă le-a spus, astăzi, magistraților Curții de Apel Craiova, că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. La judecarea contestației au fost prezente și mama Luizei Melencu, împreună cu avocata acesteia.
Magistrații Curții de Apel Craiova au respins contestația lui Gheorghe Dincă, acesta rămânând în continuare în stare de arest preventiv. După 6 luni de cercetări în acest dosar, adică în luna ianuarie a acestui an, procurorii DIICOT Craiova au trimis dosarul la Tribunalul Olt, unde va începe judecarea cauzei. Dincă este acuzat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Complicele său, Ștefan Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE