Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Deficit de personal, la Direcția Anticorupție
07.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 262

Este deficit major de personal la Direcția Generală Anticorupție. Purtătoarea de cuvânt a instituției, comisarul șef Sarmizia Fetcu, a declarat, în cadrul unei vizite la Slatina, că mai este nevoie de angajați în lupta anticorupție. Peste 30% este deficitul de personal la nivel national, în timp ce în Olt mai lucrează doar șapte angajați, cu tot cu șeful serviciului.


Nu doar Poliția, parchetele și judecătoriile se confruntă cu lipsă de personal. Aproape toate instituțiile publice au această problemă: angajați puțini, dosare multe, timp de lucru peste program. Și la Direcția Generală Anticorupție, numărul salariaților este insuficient față de volumul de muncă. Aflată într-o vizită la Slatina, comisarul șef Sarmizia Fetcu, purtătoarea de cuvânt a DGA, a vorbit despre această problemă.
În Olt, șapte angajați lucrează în cadrul Serviciului Anticorupție. Chiar și cu acest deficit de personal, Serviciul DGA Olt își desfășoară activitatea în condiții destul de bune.
În 2018, polițiștii DGA din Olt au lucrat în 36 de dosare, în baza a 38 de ordonanțe emise de procurori. Orice faptă de corupție poate fi sesizată la numărul de telefon 0800 806 806.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020