Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Caracalul, un oraș cu identitate culturală
21.05.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 115

Caracalul a fost astăzi în sărbătoare. Autoritățile locale, împreună cu dascălii și elevii liceelor din oraș au organizat mai multe manifestări artistice și culturale. Toate au fost reunite sunt egida „Zilele culturii caracalene”, eveniment care a încheiat pleiada de activități organizate de zilele orașului.


Un oraș cu identitate culturală, Caracalul a fost astăzi gazda unor activități inedite, care fac parte dintr-un mare eveniment intitulat „Zilele culturii caracalene”. Profesori și elevi, oameni de cultură, dar și un cunoscut master chef au transformat centrul municipiului într-o mare scenă și au făcut spectacol pentru locuitorii orașului. S-au încheiat astfel Zilele Orașului, care au început cu Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache” și au continuat cu mai multe concerte.
Parada gastronomică organizată de Liceul Tehnologic „Matei Basarab” a fost unul dintre momentele inedite ale manifestărilor de astăzi.
Master chef Radu Zărneascu le-a explicat apoi viitorilor bucătari cum să prepare un berbecuț la proțap reușit.
Oaspeți de seamă, din toate colțurile țării, au venit să vadă activitățile organizate cu entuziasm de elevii și dascălii caracaleni. Directori ai liceelor cu profil gastronomic din țară, dar și reprezentanți ai asociațiilor din domeniu au admirat frumoasa paradă a tinerilor din Caracal.
Tot astăzi, în zi de mare sărbătoare, autoritățile din Caracal au organizat și un ceremonial religios în cinstea lui Constantin Poroineanu, marele filantrop care a donat municipiului cel mai mare parc din oraș, care îi poartă numele.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020