Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Apreciere și recunoștință pentru salvatorii olteni
16.07.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 220

Căutarea fetiței din comuna olteană Făgețelu a angrenat aseară, în acțiune, zeci de polițiști, jandarmi și pompieri. Din fericire, incidentul a avut un final fericit, dar efortul și dăruirea de care au dat dovadă angajații MAI merită apreciate și aplaudate la scenă deschisă.


De Ziua Ministerului Afacerilor Interne, la București a avut loc o festivitate menită să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor și jandarmilor. La eveniment au participat și angajați MAI din județul Olt, iar aceștia au avut plăcuta surpriză să primească mulțumiri din partea ministrului Marcel Vela, pentru devotamentul de care au dat dovadă, în condițiile în care acești salvatori sunt expuși unor riscuri uriașe, în aceste vremuri de pandemie. Ministrul a dat citire unui mesaj primit aseară, pe fluxul de activități operative.
În cadrul ceremonialului organizat de ziua MAI, ministrul a acordat distincții pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile. Prin acțiunile lor, acești oameni salvează zilnic vieți omenești și previn producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020