Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALRO în faliment, fără sprijin de la Guvern
22.06.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2467

În continuare, la Alro Slatina situația este tensionată, uzina în care lucrează mii de oameni fiind la un pas de a fi închisă. Deși a fost aprobat ajutorul financiar pentru sprijinirea companiilor mari consumatoare de energie electrică, banii de la Guvern nu au ajuns nici acum. Angajații companiei amenință că vor ieși în stradă dacă nu își vor primi drepturile.


În curând, mii de oameni riscă să rămână fără un loc de muncă, avertizează președintele Sindicatului Liber Aluministul, de la ALRO. Sindicaliştii reclamă lipsa unui sprijin din partea statului, în timpul pandemiei de coronavirus, şi faptul că Guvernul nu asigură acelaşi climat ca alte ţări din UE pentru marii consumatori de electricitate.
Muncitorii sunt hotărâți să iasă în stradă, dacă ALRO nu va primi aceste sume din certificatele verzi, mai ales că în ultima perioadă s-au înregistrat pierderi uriașe.

Deși grupul ALRO are 3.500 de angajați, de el depind încă alți 20 de mii de oameni. Cu toții vor avea de suferit, dacă politica economică a României nu va fi canalizată către rezolvarea acestei probleme. În plus, impactul asupra bugetului de stat ar fi devastator.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE