Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A doua zi de proteste la Judecătoria Slatina
27.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 251

Magistrații olteni continuă protestele. Cei de la Judecătoria Slatina au ieșit și astăzi pe scările instituției. Ca si ieri, protestul a fost unul mut, judecătorii purtând doar pancarte cu mesaje prin care cer ca justiția să rămână independentă.


La protestul de astăzi au participat și magistrați de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia. De vineri, judecătorii slătineni vor suspenda activitatea și vor judeca doar cazurile ce reprezintă urgențe. Ei sunt nemulțumiți de modificările aduse legii Justiției și sunt hotărâți să protesteze în continuare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020