Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pugiliștii de la CSM Slatina, pe podium la Cupa României
23.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 63

Sportivii secției de box de la CSM Slatina continuă să impresioneze pe ringul național, reușind din nou să urce pe podium la o competiție de mare prestigiu. La Cupa României, desfășurată sub egida Federației Române de Box, pugiliștii slătineni au demonstrat talent și determinare, obținând o medalie de aur și trei de bronz.


 Cupa României la tineret și seniori U22 la box, competiție organizată de Federația Română de Box, s-a desfășurat recent la Brăila. Sute de sportivi au intrat în ringul de box pentru titlurile puse în joc, iar pugiliștii de la CSM Slatina au demonstrat, încă o dată, că sunt printre cei mai buni din țară, reușind să urce pe podium la prestigioasa competiție.
De asemenea, tot la acest concurs, Alexandru Strîmbeanu, la categoria 60 de kg și Dumitru Secetă, la categoria 63,5 kg, au obținut locuri pe podium, clasându-se, fiecare, pe locul trei.
După succesele remarcabile obținute la Cupa României, sportivii secției de box a CSM Slatina nu iau pauză, ci continuă antrenamentele intense pentru viitoarele competiții. În luna iulie, fetele vor participa la Cupa României, iar în luna august, pugiliștii sunt angrenați în Campionatul Național de box.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE