Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corvinul Hunedoara- CSM Slatina, 3-0
26.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 170

Gruparea de fotbal CSM Slatina a avut parte de o înfrângere în primul meci oficial din acest an, cu echipa Corvinul Hunedoara, scor 0-3. Partida s-a dovedit a fi una dificilă pentru slătineni, iar greșeala nefericită a portarului Sebastian Micu a amplificat dificultățile jocului echipei.


Gruparea de fotbal CSM Slatina a disputat, în weekend, primul meci oficial din acest an. Echipa lui Dan Oprescu a înfruntat, în deplasare, Corvinul Hunedoara, echipă care ocupă locul secund al clasamentului Ligii a II-a. Jocul a început cu o intensitate ridicată, iar CSM Slatina a arătat inițial că poate face față echipei adversare. Cu toate acestea, într-un moment crucial al meciului, portarul Sebastian Micu a făcut o greșeală care s-a dovedit fatală pentru echipa sa. O intervenție nereușită a slătineanului a permis adversarilor să înscrie primul gol, ceea ce a avut un impact devastator asupra moralului echipei.
”Echipa noastră pierde la scor, 3-0, meciul susţinut în deplasare cu Corvinul Hunedoara. Dacă începutul de joc ne-a găsit prezenţi în jumătatea adversă, fiind echipa mai periculoasă, care şi-a creat ocazii, două dintre ele ratate incredibil de Raul Popa şi Kayondo, golul picat în minutul 30, când portarul Sebastian Micu a fost surprins de centrarea şutată, a turnat plumb în picioarele jucătorilor noştri, care au căzut din toate punctele de vedere, suferind o înfrângere usturătoare.„au scris transmis pe Facebook, reprezentanții CSM Slatina.
Runda viitoare, pe teren propriu, CSM Slatina primește vizita celor de la CSM Reșița, într-o partidă programată sâmbătă, 2 martie, de la ora 11:00.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE