Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Performanță sportivă la Școala Nr.3
07.12.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1230

În ciuda vârstei fragede, elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 din Slatina au demonstrat că sunt campioni nu doar în sălile de clasă, ci și pe tatami. Recent, trei tineri sportivi din această instituție au adus cinste școlii și țării, urcând pe podium la Campionatul Mondial de Karate desfășurat în Belgrad.


 Succese remarcabile pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 din Slatina la Campionatul Mondial de Karate din Belgrad. Sub îndrumarea antrenorului Romeo Costică, sportivii slătineni de la Bu-Do Karate Slatina, au reușit să aibă o evoluție excelentă pe suprafața de concurs, urcând pe podiumul mondial.
Conducerea școlii se mândrește cu noile performanțe și încurajează elevii să-și exploreze și să-și dezvolte pasiunile, atât pe plan școlar, cât și în cel sportiv.
Antrenorul micilor campioni mondiali a subliniat importanța echilibrului între performanța școlară și cea sportivă în formarea elevilor.
Campionatul Mondial de Karate din Belgrad a fost cea mai importantă competiție din acest an, pentru sportivii slătineni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE