Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bu-Do Karate Slatina, pe podium la Mondiale
29.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 680

26 de medalii, dintre care cinci de aur, și-au adăugat în vitrina cu trofee, sportivii Clubului Bu-Do Karate Slatina, la Campionatului Mondial de Karate Fudokan. În urma rezultatelor obținute de români, țara noastră a ocupat locul întâi pe națiuni.


Palmares impresionant al clubului Bu-Do din Slatina, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan din Belgrad. Numărul de medalii obținut a depășit orice așteptare, transformând acest concurs într-o experiență memorabilă pentru toți sportivii slătineni. În această competiție, datorită elevilor lui Romeo Costică, imnul României s-a auzit de cinci ori.
Cea de-a IX-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan a adunat la start cei mai buni sportivi din peste 20 de țări, iar slătinenii s-au numărat printre cei care și-au adăugat în palmares mai multe medalii de argint și bronz.

Odată cu această provocare, anul competițional 2023 s-a încheiat pentru remarcabilii karateka slătineni, care au reușit, încă o dată, să aducă titluri importante pentru Slatina și județul nostru.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE