Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Vacanță și turneu amical la CSM Slatina
15.11.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 300

Meciul cu Unirea Slobozia a fost ultimul duel oficial din acest an, pentru echipa de handbal CSM Slatina. Campionatul se va relua pe 24 ianuarie, când CSM Slatina va evolua în deplasare, la SF Gheorghe, însă până atunci slătinencele vor avea un program de respectat și vor susține mai multe jocuri amicale.


 Parcurs impecabil pentru echipa de handbal CSM Slatina, în acest început de campionat. Gruparea slătineană a înregistrat numai victorii până la această dată, consolidându-și poziția de lider a Seriei A. Meciul din week-end-ul trecut, cu Unirea Slobozia, a fost ultimul din 2023. Potrivit calendarului anunțat de Federația Română de Handbal, campionatul se va relua la sfârșitul lunii ianuarie, însă până atunci, elevele tehnicianul Attila Horvath vor avea vacanță, dar și meciuri de verificare, acasă și în deplasare.
După primele cinci etape, CSM Slatina ocupă prima poziție din clasamentul Seria A, cu 15 puncte. Pe 24 ianuarie, slătinencele vor lupta pentru puncte, în deplasare, cu ACS Sepsi Sf. Gheorghe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE