Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Florin Stancu, bronz național
24.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 157

Încă o medalie pentru Clubul Sportiv Municipal Slatina. De această dată, rezultatul a venit de la sportivul secție de lupte greco-romane, Florin Stancu. Slătineanul a obținut medalia de bronz la Campionatul Național U20 de la Târgu Mureș.


 La secțiile clubului sportiv CSM, susținut de Primăria și Consiliul Local Slatina se face performanță. Fie că vorbim de fotbal, tenis de masă sau handbal, sportivii de aici se remarcă prin rezultatele deosebite obținute de-a lungul anilor. Lupte greco-romane este o altă ramură a clubului, coordonată de titratul antrenor Constantin Scuturiciu, sport în care slătinenii excelează. La cel mai recent concurs, luptătorul Florin Stancu a obținut bronz la Campionatul Național U20 de la Târgu Mureș.
Luptătorii de la CSM Slatina beneficiază de cele mai bune condiții de pregătire, iar participarea la competiții este posibilă datorită sprijinului financiar oferit de municipalitatea slătineană.
Până la sfârșitul anului, pentru elevii lui Constantin Scuturiciu urmează încă trei competiții majore. Cupa României la seniori și finala Campionatului Național pe echipe, finala Campionatului național U23 și finala Campionatului Național pentru seniori sunt concursurile la care vor lua parte slătinenii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE