Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Provincialii” au câștigat Liga TSD Slatina
20.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 410

După aproximativ două săptămâni, cu meciuri spectaculoase, „Liga TSD Slatina”, ediția a V-a a ajuns la final. Tinerii din echipa „Provincialii” sunt cei care, anul acesta, au câștigat marele trofeu.


 16 echipe s-au aliniat la startul celei de a V-a ediții a competiției organizate de tinerii social-democrați din orașul nostru, Liga TDS Slatina. Aseară, pe terenul sintetic din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” s-au disputat atât finala mică, având ca protagoniste formațiile Cityzens și Fotball Forever, cât și finala mare, în care au luptat pentru marele trofeu Provincialii și Pui pe jar. Însă, ca de fiecare dată, organizatorii au pregătit pentru spectatori și o tombolă.
Medalia de bronz i-a revenit echipei Football Forever, care a învins-o pe Cityzens, la finalul unui meci cu multe goluri marcate. După minutele regulamentare de joc, în marea finală, scorul a fost egal, iar câștigătoarea s-a desemnat la lovituri de departajare, provincialii fiind cei care și-au adjudecat marele trofeu.
A fost o competiție minunată, au spus cei care au reușit să ajungă în marea finală.
La capătul celor două săptămâni, cu foarte multe dueluri jucate, cu sute de spectatori în tribune, organizatorii s-au arătat mulțumiți de încă o ediție reușită a acestei competiții.
La meciurile de aseară, au fost prezente mai multe oficialități ale Slatinei și județului Olt
Edilul Emil Moț, împreună cu copiii, a venit, ca de fiecare dată, să susțină acțiunea tinerilor social-democrați din oraș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE