Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tânăra speranță a handbalului slătinean
15.08.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2167

Diana Lixăndroiu este fără nicio îndoială, o tânără speranță a handbalului slătinean. Datorită susținerii financiare făcute de Primăria Slatina, sportiva de la CSM Slatina a reușit să urce, cu echipa națională a României, pe podium la Campionatul European U19.


 Municipalitatea slătineană investește în tinerele talente din orașul nostru. La Slatina, așa cum se știe, sunt foarte multe sporturi în care se performează, iar printre cele mai îndrăgite discipline se numără handbalul. Timp de șapte ani, județul nostru a fost reprezentat de CSM Slatina în liga elitei a handbalului românesc. Conducerea clubului, susținut de Primăria Slatina, dorește să promoveze handbalistele de pe plan local, iar printre acestea se numără și Diana Lixăndroiu, slătineancă care a început să practice acest sport de la o vârstă fragedă. Invitată în cadrul Emisiunii „Stadion” de la Olt TV, Diana a vorbit despre cariera sa de până acum.
Deși a avut oferte de transferuri, Diana a preferat să rămână la Slatina, tocmai că aici, consideră că CSM Slatina este un proiect stabil.
Atilla Horvath, noul antrenor al echipei slătinene, spune că Diana este o sportivă care va excela în acest sport și va ajunge în topul handbalistele titrate ale lumii.
În această vară, sportiva de la CSM Slatina a obținut medalia de bronz cu echipa naționalei, la Campionatul European de handbal feminin U19. În viitor, Diana își dorește să ajungă la o echipă bine cotată din Europa, să cucerească trofee internaționale și să facă parte din reprezentativa națională a României.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE