Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Karatiștii slătineni, pe podiumul european
01.06.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1528

Evoluție spectaculoasă a sportivilor de la CSM Slatina la Cupa și Campionatul European de Karate Tradițional din Belgrad. Karatiștii slătineni au reușit să urce pe podiumul internațional în toate probele la care au concurat.


 Două evenimente importante pentru karate-ul internațional sub egida ETKF, au avut loc, recent, la Belgrad. A fost Cupa și Campionatul European de Karate Tradițional la care au luat parte și sportivii legitimați la CSM Slatina. La prima competiție dedicată copiilor, slătinenii au avut evoluții mult peste așteptări.
De asemenea, la Cupa europeană au participat și cei 5 copii pregătiți de Ștefan Ionică, sportivi de la același club slătinean. Ei s-au întors acasă cu 11 medalii.
La Campionatul European pentru cadeți, juniori, tineret, seniori și veterani, CSM Slatina a reușit din nou să aibă sportivi pe podiumul european.
Cei doi antrenori, Alin Andrii și Ștefan Ionică sunt mulțumiți de evoluția sportivilor pe suprafața de concurs, mai ales că în competiții au intrat sute de sportivi din zeci de țări. Lotul care a participat la cele două concursuri internaționale a fost format din 25 de sportivi, deplasarea și susținerea concursurilor fiind suportate de conducerea CSM Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE