Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, pregătire intensă pentru campionat
30.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă pregătirea în vederea abordării campionatului care se va relua din 25 februarie. În această perioadă de pauză, lotul slătinean s-a întărit, jucătorii slătineni au fost în cantonament, iar în program sunt introduse mai multe meciuri de verificare.


 Încă de la începutul acestui an, lotul de fotbal CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru Liga a II-a de fotbal. Prezent în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, tehnicianul Dan Oprescu a vorbit despre programul pe care jucătorii l-au avut în pauza competițională, dar și în cantonamentul montan.
De asemenea, tot în această perioadă lotul slătinean a fost întărit, noi jucători au semnat cu CSM Slatina.
În programul slătinenilor sunt introduse mai multe meciuri de verificare. Jocul de pregătire cu Dinamo București, programat miercuri, nu se va mai juca, deoarece nu s-a ajuns la o înțelegere privind locul disputării, a spus Oprescu. Însă, mai sunt programate meciuri pe 4 februarie, cu CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), pe 8 februarie, cu Sporting Roşiori (acasă), pe 11 februarie, cu Progresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie, cu CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) şi pe 18 februarie, cu CS Comunal Şelimbăr (acasă). Primul meci oficial din acest an este pe 25 februarie, acasă, cu Oțelul Galați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE