Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, victorie în primul amical al iernii
30.01.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

După cantonamentul reușit desfășurat la munte, gruparea de fotbal CSM Slatina a susținut, în week-end, primul joc de pregătire al iernii. Fotbaliștii slătineni au primit vizita echipei din eșalonul al treilea, Minerul Costești, pe care a învins-o cu 3 la 0. Golurile au fost marcate în prima repriză, de George Leață, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk şi Constantin Radu.


 Tehnicianul slătinean Dan Oprescu a folosit toți jucătorii din lot, duelul fiind abordat cu formule diferite de start în cele două reprize.

Un nou joc de pregătire va avea loc pe 1 februarie, în compania celor de la Dinamo București, locul disputării partidei nefiind deocamdată stabilit.
CSM Slatina va continua seria meciurilor de verificare până la primul meci oficial, programat pe 25 februarie, pe teren propriu cu Oțelul Galați.

Astfel, pe 4 februarie, gruparea slătineană va întâlni pe teren propriu CSM Cetate Turnu Măgurele, pe 8 februarie Sporting Roșiori (acasă), pe 11 februarie Progresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) și pe 18 februarie CS Comunal Șelimbăr (acasă).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE