Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedița Colonești, premiată la nivel național
22.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1133

Comuna Colonești a primit, recent, una dintre cele mai înalte distincții din domeniul sportiv: Onorul „Ivan Patzaichin”. Premiul a fost acordat atât localității oltene, cât și vecinilor de la Bascov, pentru întreaga activitate și susținere logistică, administrativă și financiară pe care au avut-o în acești ani.


 Fotbalul a luat fața dansului popular. Este realitatea pe care chiar primarul comunei Colonești o recunoaște. De altfel, investițiile autorităților locale în susținerea și dezvoltarea echipei Vedița Colonești au dus la crearea unei formații obișnuite cu lupta de promovare în Liga a II – a
Pentru eforturile financiare din domeniul sportiv, localitățile Colonești și Bascov au primit, anul acesta, una dintre cele mai înalte distincții: Onorul „Ivan Patzaichin”.
Vedița Colonești va începe noul sezon competițional la sfârșitul lunii august. Obiectivul este acela de a intra în play-off-ul Ligii a III – a și de a întinerii lotul de jucători.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022