Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal│CSM Slatina, victorie în amicalul cu Târgu Jiu
12.07.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 155

Gruparea de fotbal CSM Slatina a susținut astăzi cel de-al doilea joc din seria meciurilor amicale. De această dată, elevii lui Dan Oprescu au avut ca adversari fotbaliștii divizionarei secunde, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Slătinenii au obținut victoria, scor 1 la 0.


 Cel de-al doilea meci de pregătire al verii al echipei CSM Slatina s-a disputat pe terenul de antrenament din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”. Jocul s-a încheiat cu victorie, scor 1-0, printr-un gol marcat de Cătălin Doman, dintr-o lovitură de la unsprezece metri, în prima parte a confruntării. Antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu, a utilizat întreg lotul aflat la dispoziție. Gruparea slătineană este în continuare în cantonament pe plan local, având un program de pregătire cu două antrenamente pe zi.
„A fost un antrenament specific, într-o perioadă de acumulări. Mai avem trei săptămâni de pregătire, avem timp să lucrăm la cristalizarea unui prim unsprezece. Până atunci, ei trebuie să tragă tare în antrenamente și, bineînțeles, în jocurile de pregătire, ca să poată să-și câștige locul în primul unsprezece. Concurența este benefică”, a declarat Dan Oprescu, după amicalul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
CSM ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, 16 iulie, Dinamo București, într-un amical la Slatina, însă formația bucureșteană a anunțat că nu se va prezenta.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022