Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Orașul cu cei mai mulți skateri
27.06.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 222

Skateboarding-ul a fost recunoscut ca și sport la nivel național. Pentru cei care au adoptat acest hobby ca și stil de viață, a fost o veste mult așteptată. În Slatina, există o întreagă cultură în jurul acestui sport, datorită unui grup de tineri care reprezintă țara noastră la competițiile internaționale de skate.


 Skaterii slătineni au reușit, din nou, să facă senzație la concursurile internaționale de skateboarding. În urma concursului de freestyle de la Paderborn, Germania, au ocupat locurile de pe podium și s-au întors acasă cu cinci trofee. Pentru ei, skate-ul a devenit un mod de viață, iar fiecare experiență îi determină să atingă performanțe uimitoare în acest sport.
Marius Constantin, skater-ul cu o experiență de aproape 20 de ani pe placă este cel care i-a atras și învățat pe mulți cum să practice acest sport. Acum, orașul nostru se bucură de un număr din ce în ce mai mare de tineri, dornici să afle secretele plăcii de skate.
Grupul de skate al tinerilor slătineni participă periodic la concursuri internaționale de acest gen, unde reușesc să ia premii importante. Tot anul acesta, au participat la competiția din Saint Yan din Franța, care le-a adus nu mai puțin de trei trofee.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE