Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oltul Curtișoara, favorită la promovare
21.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 892

„Deocamdată, nu am realizat nimic, trebuie să rămânem concentrați, atenți păstrăm proporțiile” este declarația antrenorului Iulian Mitrache după victoria cu 3 la 1, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, cu echipa Cozia Călimănești. Mitrache este optimist și crede că elevii săi vor reuși să obțină un rezultat bun în returul partidei.


 În week-end, echipa campioană a județului, Oltul Curtișoara a susținut manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Duelul s-a disputat pe teren propriu, iar oltenii au luptat contra jucătorilor de la Cozia Călimănești. După cele 90 de minute de joc, echipa coordonată de Iulian Mitrache și-a adjudecat victoria, scor 3 la 1 pornind cu prima șansă în cel de-al doilea meci al barajului. Prezent în emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, Iulian Mitrache a spus că jucătorii trebuie să fie la fel de concentrați ca și până acum, pentru a-și îndeplini obiectivul.
Ultimele evoluții ale jucătorilor din Curtișoara au fost excepționale, iar scorul de 3 la 1, este unul favorabil pentru ca echipa să promoveze.
Returul se va disputa pe data de 25 iunie, de la ora 17:30, pe terenul celor de la Cozia Călimănești. Anul acesta, Oltul Curtișoara a câștigat și finala fazei județene a Cupei României. Gruparea lui Iulian Mitrache s-a impus, scor 3 la 2, în fața echipei ACS Caracal, adjudecându-și trofeul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE