Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alin Șavlovschi, vicecampion balcanic
16.06.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 168

Atletul Alin Șavlovschi, din nou pe podium. De această dată, elevul Mirelei Vanea a urcat pe poziția a doua la Campionatul Balcanic de atletism dedicat juniorilor. Caracaleanul își dorește ca anul acesta să cucerească medalii și la europene.


Recent, în Muntenegru, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Balcanic de atletism pentru juniori. O competiție puternică la care au participat peste 230 de concurenți din 18 țări. România a făcut deplasarea cu un lot de 26 de sportivi, Alin Șavloschi făcând parte din acest grup. Atletul de la CSS Caracal a urcat pe podium.
În acest sezon, urmează noi competiții grele pentru Alin.
Chiar dacă este extrem de dificil, Alin își dorește să cucerească o medalie la europene.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024