Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bu-Do Karate│6 sportivi merg la Europene
19.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 189

O medalie de argint, șase de bronz și un loc patru sunt rezultatele obținute de sportivii de la Bu-Do Karate Slatina la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional de la Zalău. În urma acestei participări, șase dintre cei prezenți s-au calificat la Europene.


Finala Campionatului Național de Karate Tradițional de la Zalău a adunat la start peste 40 de cluburi participante, cu aproximativ 500 de copii. Printre cei prezenți s-au numărat și sportivii de la Bu-Do Karate Slatina, iar rezultatele sunt demne de lăudat.
Iată ce medalii și-au adjudecat elevii lui Romeo Costică, la concursul de la Zalău.
Acestea nu sunt singurele rezultate obținute în ultima perioadă de sportivii slătineni. În urmă cu o săptămână, a avut loc Cupa Sackura la București. Și aici, clubul slătinean a fost bine reprezentat.
Anul acesta, șase dintre sportivi de la Bu-Do Karate Slatina vor face parte din lotul României care va participa la Europenele de karate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022