Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lupii Profa au promovat în liga superioară
17.05.2022
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1352

Bucurie fără margini pentru locuitorii din satul Profa al comunei Spineni. Echipa lor de fotbal, Lupii Profa, a devenit campioana ligii a V-a și a promovat în liga superioară. Evenimentul a fost sărbătorit, în week-end, când zeci de localnici au luat cu asalt noul teren de fotbal din localitate.


 Sătenii au venit echipați cu vuvuzele și fulare să își susțină echipa favorită. A fost ultimul meci al sezonului, în care Lupii Profa au învins cu scorul de 6-2 echipa Oltul Ipotești. Pentru acest rezultat, fotbaliștii din Spineni au primit medalie și cupa de campioană a seriei.
Bucuria este cu atât mai mare, cu cât de luna aceasta, echipa de fotbal Lupii Profa are și un stadion modern. Și asta datorită finanțatorului echipei, Gigi Mitrache, care s-a ocupat de această investiție. A modernizat complet întreaga bază sportivă, iar comunitatea se bucură acum de un stadion cum n-a existat niciodată în localitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022