Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│S-au calificat la Europenele de karate
17.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 67

Rezultate excepționale obținute de sportivii secției de karate de la CSM Slatina. Elevii lui Alin Andrii au obținut 5 medalii de aur, câte una de argint și bronz, și două locuri patru la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional de la Zalău. Sunt rezultate care îi califică pe copii la Europene.


 Secția de karate a Clubului Sportiv Municipal Slatina reușește din nou să se remarce la un concurs de înalt nivel. În perioada 13-15 mai, la Zalău, a avut loc Finala campionatului Național de Karate Tradițional, iar sportivii lui Alin Andrii au repetat experiența de acum 22 de ani.
Iată care sunt slătinenii care au reușit să urce pe podium la acest concurs, care a adunat la start cei mai buni sportivi ai României.

Majoritatea sportivilor slătineni prezenți la concurs s-au calificat la Campionatul European de Karate din Slovenia, din luna noiembrie. Obiectivele propuse de Alin Andrii sunt de a urca pe podium.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022