Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, scor strâns cu CSM București
13.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 115

CSM Slatina a pierdut dramatic meciul contra handbalistelor de la CSM București. Fără Cristina Neagu în lot, campioanele en-titre au tremurat în partida disputată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv. Slătinencele au fost învinse cu scorul de 25-26, rămânând pe loc de baraj pentru rămânerea pe prima scenă a handbalului.


 Spectacol de handbal, ieri în sala LPS Slatina. Elevele Victorinei Bora au dat piept campioanelor en-titre de la CSM București. Scorul a fost strâns pe tot parcursul partidei, slătinencele având mai multe momente în care puteau întoarce soarta meciului. Finalul a fost încordat pentru ambele formații, meciul terminându-se cu scorul de 25 – 26.
Cu acest rezultat, formația bucureșteană își păstrează șansele pentru cucerirea unui nou titlu de campioană a României, în timp ce CSM Slatina rămâne pe loc de baraj.
Următorul meci al handbalistelor de la CSM Slatina se va disputa duminică, acasă, împotriva jucătoarelor de la Măgura Cisnădie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022