Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK Box Artrom, noi medalii
11.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

Sportivii de la TMK Box Artrom s-au remarcat din nou în competițiile la care au luat parte. Alexandru Iliescu este unul dintre elevii lui Dumitru Băduț care a obținut două medalii bronz, una la Openul Brașovului, iar cealaltă la Campionatul Național de la Brăila. Pentru următoarea perioadă, Alexandru și-a propus să obțină noi titluri.


 Openul Brașovului ediția 2022, o competiție extrem de aprigă, la care au luat parte sute de pugiliști din peste 20 de țări. Alexandru Iliescu, legitimat la TMK Box Artrom este sportivul slătinean care a reușit să urce pe podium în acest concurs. Însă, acesta nu este singurul rezultat obținut în ultima perioadă de Alexandru. La Campionatul Național de la Brăila, tânărul a reușit să cucerească bronzul. Despre experiența sa de la aceste competiții, a vorbit în Emisiunea „Stadion” de la Olt Tv.
Antrenorul Dumitru Băduț are numai cuvinte de laudă la adresa elevului Alexandru Iliescu.
Pentru anul acesta, pugilistul de la TMK Box Artrom are în program noi competiții, iar obiectivele sunt mari. Alexandru vrea să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atât la nivel național, cât și internațional.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022