Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSS Caracal│Atletul Alin Șavlovschi, locul I, în Bulgaria
10.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

Caracaleanul Alin Șavloschi reușește din nou să facă record personal în proba de 1.500 de metri. Atletul legitimat la CSS Caracal a urcat pe prima treaptă a podiumului la o competiție internațională din Bulgaria, la care au participat atleți din patru țări.


 Program competițional încărcat pentru sportivul de la CSS Caracal, Alin Șavloschi. În urmă cu doar câteva zile, atletul a luat parte la un concurs de înalt nivel, reușind din nou, să cucerească medalia de aur.

Nu este singurul rezultat bun obținut de elevul Mirelei Vanea, în ultima lună.
Săptămâna aceasta, Alin va lua parte la Campionatele Naționale juniori 1, de la București. Caracaleanul va participa la două probe, de 1.500 și 3.000 de metri, iar obiectivul propus este acela de a face baremul pentru Europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022