Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina│Micuții tenismeni, pe podium
10.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 113

Micuții tenismeni de la CSM Slatina au participat în perioada 6-8 mai, la Campionatul Național de tenis de masă dedicat juniorilor III. Competiția s-a desfășurat la Odorheiu Secuiesc, aducând echipei de băieți, medalia de bronz. Mircea Chiriță, Darius Racoviceanu, Ianis Toloș sunt sportivii pregătiți de Andreea Zanfir, care au reușit să urce pe podium. Tot în cadrul acestui concurs, echipa de fete s-a clasat pe locul cinci.


 Rezultate foarte bune au fost obținute și de către tenismenele de la LPS Slatina. Sportivele au luat parte la Campionatul Național de la Bistrița-Năsăud. Andreea Jifcu de la CSS Slatina, a ocupat locul trei, Diana Radu de la LPS Slatina, locul trei, iar Daniela Găină, de la CSS Slatina, locul patru.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022