Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Diana Lixăndroiu, transfer la CSM Slatina
16.02.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 323

Pentru sezonul următor, conducerea CSM Slatina, a perfectat un transfer. Interul stânga Diana Maria Lixăndroiu, în vârstă de 16 ani, este handbalista care s-a alăturat lotului slătinean.


 Diana vine de la Centrul Național de Excelență din Râmnicu Vâlcea, însă este originară din orașul nostru, provenind de la Liceul cu Program Sportiv Slatina.
Este una dintre cele mai importante componente ale lotului național de junioare U17, iar transferul său face parte din strategia clubului slătinean de a crește și promova tinerele talente locale.
CSM Slatina se numără printre puținele cluburi din Liga Florilor care se bazează și promovează doar jucătoare din România.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024