Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Andreea Jifcu pe drumul către performanța internațională
11.02.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 441

Tenismena Andreea Jifcu, componenta lotului național de junioare, va concura la două competiții internaționale. Slătineanca speră ca, odată cu aceste două participări, să-și adauge în palmares noi rezultate notabile pentru clasamentul internațional.


 Peste doar două zile, slătineanca Andrea Jifcu va pleca în străinătatea, acolo unde va participa la două competiții extrem de grele. Și asta pentru că sportiva pregătită de Felicia Coneschi a fost convocată în lotul național al României care va lua parte la aceste concursuri.
Andreea Jifcu este optimistă și speră ca aceste competiții să-i aducă noi medalii.
2021 a fost cel mai bun an sportiv pentru Andreea Jifcu, această aflându-se pe poziția secundă a clasamentului județean.
Pentru rezultatele remarcabile obținute pe parcursul anului trecut, Consiliul Județean Olt le-a premiat atât pe Andreea, cât și pe antrenoarea sa, Felicia Coneschi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022