Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa Slatina – in memoriam Marius Rădoi”
24.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 195

În acest week-end, două competiții de tenis de masă au fost organizate în amintirea sportivului Marius Rădoi. Prima a avut loc sâmbătă, în orașul Balș - „Cupa Marius Rădoi”, destinată amatorilor, iar duminică, la Slatina, s-a desfășurat „Cupa Slatina – in memoriam Marius Rădoi“, o competiție pentru copii și juniori. La evenimentul sportiv aflat la prima ediție, au participat sportivi de la CSS Craiova, FC Argeș Pitești, CS Mioveni, CS NEF Drobeta Turnu Severin, CSM Slatina și CSS Slatina.


 „Sportivul Marius Alexandru Rădoi ar fi împlinit, pe 10 ianuarie, 21 ani. Viața i-a fost curmată într-un tragic accident petrecut la începutul lunii decembrie 2020. Medaliat la competițiile naționale si internaționale, Marius a fost, înainte de toate, un pasionat al tenisului de masă, un prieten de încredere și un coleg de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, de care sportivii își amintesc cu duioșie. A învățat alfabetul tenisului de masă la CSS Slatina, repurtând, rapid, și primele succese, palmaresul micului tenismen îmbogățindu-se constant în anii care au urmat. Ne-ai strâns pe toți în jurul sportului în care tu ai pus suflet, iar noi îți respectam numele și te purtam în inimile noastre! Aceste doua zile au fost despre tine, Marius!” au scris pe pagina de facebook, reprezentanții Asociației Județene pentru Tenis de Masă Olt.

Fiecare sportiv a primit diplomă de participare și mici cadouri din partea sponsorilor. Cei de pe podium au fost premiați cu medalii, iar câștigătorii competiției, cu trofee. Organizatorii competiției au fost DJST Olt, AJTM Olt, CSS Slatina și CSM Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022