Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni își încarcă bateriile la munte
21.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 525

Luptătorii de la LPS Slatina sunt în această perioadă în pregătire centralizată la munte. Elevii lui Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu își încarcă bateriile pentru noile competiții organizate de Federația Română de lupte.


 Anul 2022 a început în forță pentru luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Timp de o săptămână, 13 sportivi, împreună cu antrenorii Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu sunt în cantonament la munte. Antrenamentele pe care le desfășoară tinerii sunt bazate pe pregătire fizică, program bine stabilit de cei doi profesori.
Pregătirea este în linie dreaptă, iar sportivii vor ca anul acesta să-și adauge în palmares noi titluri.
Primele competiții oficiale din acest an, organizate de Federația Română de lupte vor debuta în luna martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022