Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenis de câmp│Călin Știrbu, din nou campion național
16.01.2022
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 257

Slătineanul Călin Știrbu este, din nou, campion național la tenis de câmp. După ce în 2019 câștiga titlul la categoria juniorilor de 14 ani, tenismenul repetă performanța și în competiția națională rezervată jucătorilor U16, atât la dublu, cât și la simplu. Călin are în palmares și un titlu european cu echipa României, obținut în anul 2020.


Centrul Național de Tenis al FRT, din București, a găzduit timp de o săptămână, pe terenurile de hard, ediția 2022 a Campionatelor Naționale Individuale de iarnă U16.
Finala de simplu a băieților s-a disputat între doi jucători care nu pierduseră niciun set până în acest ultim act, Gabriel Ghețu, de la CS Dinamo București, cap de serie nr. 2, și slătineanul Călin Știrbu, cap de serie nr. 5. Finala s-a încheiat în două seturi, campion național fiind Călin, care s-a impus cu 6-2, 6-4.
Campion la simplu, Călin Știrbu și-a adjudecat titlul și la dublu, probă în care a făcut pereche cu un jucător de la Dinamo București.
Zilele acestea, Călin participă la Campionatul Mondial de Juniori U18 de la Dubai și speră să revină victorios și de la această competiție.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024