Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la LPS Slatina, mereu la înălțime
14.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 230

Luptătorii de la LPS Slatina au încheiat anul 2021 cu un palmares bun. Cele mai bune rezultate au fost la categoria cadeți, unde s-au obținut medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național, iar LPS Slatina s-a clasat pe locul trei pe țară.


Luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina sunt mereu la înălțime, în competiții. În top au fost și anul trecut, sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu. Slătinenii au reușit să se remarce și să ocupe locuri fruntașe la concursurile naționale desfășurate de Federația Română de Lupte.
În 2021, secția de lupte greco-romane a LPS Slatina s-a situat pe locul trei pe țară, în clasamentul cluburilor sportive.
Constantin Scuturiciu este profesor de lupte din 1988. De-a lungul anilor, slătineanul a reușit să obțină prin elevii lui titluri excepționale, atât pe plan intern, cât și internațional. Din păcate, în ultimii ani, numărul copiilor care ajung la sala de sport este din ce în ce mai mic.
În acest moment, la secția de lupte greco-romane a LPS Slatina sunt legitimați 45 de sportivi, însă nu toți reușesc să facă performanță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022