Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2021, bogat pentru luptătorii de la CSM Slatina
12.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 93

2021 a fost un an bogat în medalii pentru luptătorii de la CSM Slatina. Elevii lui Constantin Scuturiciu au obținut la Campionatele Naționale un titlu de campion național prin Robert Negru, două medalii de argint și șase de bronz. Pentru 2022, obiectivele antrenorului slătinean sunt de a obține titluri și pe plan internațional.


2021, un an în care pandemia și-a pus amprenta asupra activităților sportive, însă rezultatele nu au întârziat să apară pentru slătineni. O ramură sportivă cu rezultate excepționale a fost cea de lupte greco-romane de la CSM Slatina.
Constantin Scuturiciu, antrenorul luptătorilor slătineni, are obiective mari pentru acest an competițional. Din lot, din acest sezon va face parte și sportivul Ali Gean.
Sportivii secției de lupte greco-romane de la CSM Slatina au început anul cu antrenamente severe, pentru ca la competițiile oficiale să fie în cea mai bună formă. Cel mai probabil, concursurile organizate de Federația Română de Lupte vor debuta în luna aprilie.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022