Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Bronz la Campionatul de lupte
02.12.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Cu două medalii de bronz s-au întors acasă, sportivii de la CSM Slatina de la Campionatul Național Individual de lupte dedicat seniorilor. Robert Negru și Geani Ioniță sunt slătinenii care au obținut bronzul național la această competiție de mare anvergură.


 26-28 noiembrie a fost perioada în care Reșița a găzduit ultima competiție organizată de Federația Română de Lupte, Campionatul Național Individual pentru seniori. A fost un concurs greu la care au luat parte cei mai buni sportivi ai țării, iar printre participanți s-au numărat și slătinenii Robert Negru, la categoria 97 de kilograme și Geani Ioniță, la categoria 130 de kilograme.
Pentru Robert Negru, 2021 a fost un an excelent.

Chiar dacă anul competițional s-a încheiat, sportivii de la CSM Slatina vor continua antrenamentele.
Antrenorul Constantin Scuturiciu este optimist pentru 2022 și speră ca elevii săi să obțină rezultate și mai bune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022