Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichetele sociale, o nouă campanie reușită
23.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 558

Campania de distribuire a tichetelor sociale de Paște, devenită deja o tradiție pentru slătineni, se apropie de final. După prima rundă de distribuire, au mai rămas doar opt situații în care beneficiarii nu le-au revendicat. Cei care nu au fost găsiți acasă de factorul poștal trebuie, acum, să se prezinte la sediul Direcției de Asistență Socială Slatina, pentru a le ridica personal.


 O nouă ediție de succes a proiectului de acordare a tichetelor sociale, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Prima rundă de distribuire a fost încheiată înainte de sărbători, iar majoritatea persoanelor beneficiare au putut intra în posesia bonurilor valorice.
Din numărul total de tichete sociale, doar câteva au rămas nedistribuite. Și asta pentru că slătinenii nu au fost găsiți acasă de factorul poștal și nici nu s-au prezentat la sediul poștei pentru a le revendica.
Este deja o tradiție ca, de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, pensionarii cu venituri mici și persoanele cu handicap grav, accentuat și mediu să beneficieze de un sprijin financiar în pragul celor mai importante sărbători religioase.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE