Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ITM, controale în domeniul pirotehnic
21.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 158

În prima jumătate a lunii februarie, inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au desfășurat o nouă campanie de verificare și control la societățile din județul Olt. De data aceasta, atenția a fost îndreptată către firmele cu activități de fabricare, păstrare și comercializare a articolelor pirotehnice. În urma controalelor, inspectorii ITM au găsit mai multe nereguli, iar o societate a fost amendată pentru munca în zile de sărbătoare legală.


Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a prezentat rezultatele unei noi campanii de verificare a firmelor din Olt. În cele zece zile de campanie, atenția a fost concentrată asupra angajatorilor care desfășoară activități de fabricare, depozitare, păstrare, transport şi comercializare a articolelor pirotehnice.
În urma controalelor, inspectorii au descoperit mai multe neconformități, fiind aplicată și o amendă în valoare de 5.000 lei.
Inspectorii de muncă atrag atenția că vor continua controalele și în perioadele următoare, iar orice abatere de la normele în vigoare va fi aspru sancționată.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE