Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotary Slatina│Dar de suflet pentru iubitorii de teatru
11.12.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 337

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență la Slatina, Clubul Rotary a organizat un eveniment plin de emoție, la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Rotarienii și invitații lor au asistat la un spectacol de teatru pus în scenă de o trupă de actori locali.


 Seară magică la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Clubul Rotary Slatina a pregătit o piesă de teatru specială pentru membrii care au sărbătorit în acest weekend 25 de ani de la înființare. Spectacolul „Colonelul” a reprezentat o ocazie unică pentru rotarieni, de a marca acest moment aniversar într-un cadru cultural deosebit. La eveniment, alături de membrii Rotary Slatina au participat invitați de la câteva cluburi prietene din țară, guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și republica Moldova, Ovidiu Bunget, dar și fostul guvernator al mandatului 2022-2023, Florin Mărginean.
Publicul prezent la acest eveniment cultural a trăit la intensitate maximă fiecare moment din piesa de teatru scrisă de cunoscutul autor George Smarandache și pusă în scenă de o echipă de actori slătineni talentați.
Guvernatorul Ovidiu Bunget a felicitat organizatorii pentru alegerea inspirată de a marca un sfert de secol de existență a Rotary Slatina, printr-un act artistic plin de semnificații.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE