Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichetele sociale de Sărbători, o tradiție la Slatina
08.12.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 401

Din decembrie 2016, Primăria municipiului Slatina implementează cu succes un program dedicat comunităţii locale, oferind tichete sociale de sărbători tuturor pensionarilor cu venituri mici. Astfel, și anul acesta va fi oferit acest tip de ajutor, cu ocazia Crăciunului, pentru a marca cu bucurie spiritul sărbătorilor de iarnă.


 Continuă acțiunea de acordare a tichetelor sociale oferite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Slatina. Primăria municipiului a făcut o tradiție din distribuirea de bonuri valorice anumitor categorii de persoane, pentru a le face sărbătorile mai frumoase. Astfel, valoarea tichetelor a crescut la 150 lei de persoană pentru Crăciun și, respectiv, Paște. Cea de-a XV - a campanie vine și cu o serie de noutăți. Grupul țintă a fost lărgit, venind, în acest fel, în ajutorul cât mai multor slătineni. Tichetele pot fi folosite pentru achiziţionarea de produse alimentare, articole de curăţenie, igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, precum şi pentru articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Primăria Slatina se implică în continuare în această iniţiativă, având in vedere nevoile comunităţii. Astfel, prin acest demers, municipalitatea face din sărbători momente speciale pentru fiecare locuitor al Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE